Eşyalarınızı Güvenle Taşıyoruz! Taşınma Stresini Azaltıyoruz!
Nakliye fiyatları ne kadar ?

Ev taşıma fiyatları hakkında bilgi almak için lütfen firmamız ile iletişime geçin. Ev taşıma fiyatları eşya miktarına göre ve bir çok etkene göre değişkenlik göstermektedir. Bu yüzden firmamızdan doğru fiyat tekliflerini almak için iletişime geçin.

Firmamız 25 senedir nakliye ve taşıma alanında büyük işlere imza atarak ve referans bünyesini çok fazla sayıda büyüterek ev taşıma sahiplerine kurumsal bir şekilde şehirler arası nakliyat hizmetinide sunmaktadır.

Nakliyat şirketleri K3 belgesi ile yetkilendirilir, bu belgeye sahip olmaları önemlidir. Ayrıca K3 yetki belgesine sahip olamayan nakliye şirketleri korsan nakliyecilerden oluşan şahıslardır. Korsan firmalara da dikkat edin.

Expertiz
Bu işlemimiz ücretsizdir ve eşyalarınıza göre tahmini bir fiyat oluştururuz. Sonrasında sizden gelecek olan onaya göre taşınma işlemlerini başlatıyoruz.

Sigortalama
Eşyalarınızın hepsini sigortalıyoruz. Bu uygulama günümüzde bazı firmalarda olmasa da biz uygulamayı tercih ediyoruz.

Paketleme
Paketleme en çok dikkat ettiğimiz aşamadır. Eşyalarınızın taşınmadan önce paketlenmesi yapılır.

Yükleme
İyi bir şekilde paketlenen eşyalar araca indirilir. Daha sonrasında istifleme işlemine geçilir. 

Taşıma
Araca yüklenen eşyalar, gidilecek olan yer doğru harekete geçer. 

Yerleştirme
Taşınan eşyalar, istenilen odalara istenilen şekilde yerleştirilir. Ek hizmet dahilinde kolilerin yerleştirilmesi de yapılmaktadır. Eğer istenirse asansör ve raylı sistemlerimiz de mevcuttur.

Kontrol
En son işlem olarak yerleştirilen eşyaların paketleri açılır. Sorasında ayrıntılı olarak kontrol yapılır.

Taşıma kaç kişi ile yapılıyor ?
Eşyalarınız kırılır endişesi taşımadan, malzemelerinizin zamanında ve doğru bir şekilde taşınmasını dert etmeden güvenle hizmet veriyoruz. Eşyalarınızı alıp istediğiniz adrese ve bölgeye yerleştirme zahmetinden kurtarıyoruz. Evden Eve taşıma 4-6 kişilik bir personel grubu tarafından Sakarya Evden Eve Nakliye güvencesiyle profesyonelce yapılmaktadır.
 

Firmamız en iyi sigorta şirketleriyle iş birliği içerisindedir. Taşınmanız esnasında en ufak zararda bile siz değerli müşterilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyarız.

Tabiki, Her türlü ahşap, mobilya eşyalarınızı işinin ehli mobilya ustalarımız tarafından eski evinizden zarar gelmeden söküp yeni evinizde zarar gelmeden montajını yapıyoruz.

Sakarya Evden Eve Nakliye olarak verdiğimiz tüm hizmetler güvenli ve tamamen sigorta kapsamındadır.